Kwaliteit

Ons materiaal

In onze werkplaats in Nieuwkoop hebben wij een breed assortiment aan materialen liggen. Vaak nemen wij voor opdrachten dan ook ons eigen werkmateriaal mee. Handig voor de opdrachtgever én zo kunnen we ook altijd de kwaliteit leveren die we gewend zijn. In de loop der jaren hebben we ook een aantal eigen materialen ontwikkeld, waarmee we nog effectiever werken.

Ook op het gebied van groot materieel hebben we een en ander in huis. Zo is PVL Bouw in het bezit van een eigen ruwterrein heftruck en verreiker.

Een ruwterrein heftruck kan eigenlijk alles wat een 'normale' vorkheftruck ook kan. Dankzij de grote veerkrachtige luchtbanden, de relatief lage wieldruk en flinke bodemvrijheid zijn ze echter uitermate geschikt voor het laden en lossen van materialen op onverharde en ruwe terreinen.

Met een ruwterrein verreiker kunnen dezelfde werkzaamheden worden verricht als met de heftruck variant, alleen kunnen de lasten hoger en verder reiken.

VCA Gecertificeerd

PVL Bouw is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor dit certificaat doorlopen een grondige toetsing van hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Meer weten  over de diensten van PVL Bouw? Neem contact op via het formulier of bel naar: 0172 575 070